Krijg je zelf de woorden niet goed gevonden of houd jij je liever bezig met je core business? Of het nu gaat om webteksten, artikelen of notulen, GePeCa neemt je dit graag uit handen.

Artikelen

Wil je je bedrijf en werkzaamheden overtuigend onder de aandacht brengen? Schakel dan GePeCa in voor een wervende tekst die werkt.

Correctie en redactie

Is je tekst is op zich goed, maar weet je niet zeker of hij in foutloos Nederlands is geformuleerd? GePeCa corrigeert teksten zoals brieven, handleidingen en webteksten op spelling, grammatica en zinsbouw, zodat een goedlopend verhaal ontstaat, natuurlijk in correct Nederlands en in de juiste toonzetting.

tekstschrijver corrector redacteur notulist
tekstschrijver corrector redacteur notulist
tekstschrijver corrector redacteur notulist
transcriptie tekstschrijver corrector redacteur notulist
WordPress hulp
website

Webteksten

Webteksten zijn hele andere teksten dan teksten op papier, ze zijn onder andere geoptimaliseerd om goed gevonden te worden op het internet en je moet bij het schrijven voor het web dan ook met verschillende zaken rekening houden. Wij denken graag met je mee.

tekstschrijver corrector redacteur notulist

Notuleerservice

De notuleerservice van GePeCa heeft ruime ervaring in het notuleren van diverse soorten vergaderingen, zoals raads- en commissievergaderingen, bestuursvergaderingen, aandeelhoudersvergaderingen, ledenvergaderingen en hoorzittingen.
In overleg kom ik als notulist bij uw vergadering op locatie, we werken via Teams of Zoom of ik werk het verslag uit op basis van een aangeleverd geluidsbestand. Lees meer over onze notuleerservice…